Jaaroverzicht 2012

Bij de afsluiting van de tentoonstelling Boskoop Creatief heeft de prijsuitreiking in de bibliotheek plaatsgevonden. Thea de Langen was opnieuw aanwezig en heeft als lid van de jury een toelichting gegeven over de beoordeling van de kunstwerken, die in de prijzen vielen.

Winnaars van de tentoonstelling van links naar rechts: Sergej Kuzmitsjev, Aty van Veen, Hans en Gerrie Hooftman en Cor Drost.
Helaas kon de winnaar van de publieksprijs, Margreet Prosperi-Langevoord, niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking. Hieronder haar reactie.

Hartelijk bedankt voor mijn prijs die ik met het schilderij van Rick gewonnen heb. Helaas kon ik niet aanwezig zijn omdat ik moest werken. Ook mijn dank naar Ingrid den Hertog mijn lerares waarvan ik ontzettend veel leer.
 
Bij het overzicht van de exposities op deze website kunt u een fotoverslag van de tentoonstelling terugvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.