Jaaroverzicht 2014

Tentoonstelling Creatief Boskoop

  

Van zaterdag 13 december 2014 tot vrijdag 23 januari 2015 is de 40tentoonstelling Creatief Boskoop gehouden in de bibliotheek aan de Babsloot. Iedere inwoner van Boskoop en alle cursisten van Boskoop Creatief hebben een eigengemaakt(e) creatie, schilderij, tekening, beeld, keramiek, sieraad, borduurwerk ter expositie kunnen aanbieden. Iedereen, die de tentoonstelling bezoekt kan een stemformulier inleveren voor de publieksprijs.

De tentoonstelling werd geopend door Hellen Snoek, voorzitter van Boskoop Creatief en muzikaal ondersteund door Alie en Linda Jongenburger.

 

Op vrijdag 23 januari 2015 wordt om 19.30 uur de tentoonstelling officieel beëindigd met de uitreiking van de jury- en publieksprijs.

 

Truus Martens heeft foto’s gestuurd van kunstwerken van haar cursisten van de donderdagmiddag.
Klik hier om ze te bekijken.

Kunst in de Cubazaal van het Floragebouw tijdens de kerstmarkt

Ingrid Hertog heeft foto’s gestuurd van pentekeningen van haar cursisten. In ons fotoalbum staan ze allemaal of klik hier.

Klik hier voor de nieuwsbrief  van november 2014

Elckerlyc

Truus Martens nodigt u uit voor de “Open Ateliers” in het gebouw Elckerlic, Havixhorst 254 te Alphen aan den Rijn. Klik hier voor meer informatie.

‘Buitengewoon’ kunst geïnspireerd door natuur, water en beweging

Van 7 november tot en met 13 december exposeert Galerie de Hollandsche Maagd uit Gouda, werk van haar kunstenaars in het boomkwekerijmuseum. Klik hier voor meer info

 

 

Docentenexpositie 2014

Van 17 oktober tot 7 november 2014 exposeren de docenten van Boskoop Creatief in de bibliotheek aan de Babsloot in Boskoop.

 

Winnaarstentoonstelling 2014

 

Tot 26 september was een selectie van kunstwerken van de winnaars van Creatief Boskoop 2013 te bezichtigen in de bibliotheek.

De Schone van Boskoop 2014

 

Tijdens de Kunstroute en Muzieksafari ‘De schone van Boskoop” op 6 en 7 september hebben cursisten van Boskoop Creatief hun kunstwerken tentoongesteld in de loods van de scouting Mr. van Daalgroep aan het Zwarte Pad.

Zomertour 2014

In de maand augustus kon u op elke zaterdagochtend van 10.00 – 12.00 uur, telkens onder leiding van een andere bekwame docent op verschillende buitenlocaties in Boskoop teken en schilderen.

De eerste schilderochtend is in het boomkwekerijmuseum geweest.

 

De tweede keer zijn we op de kinderboerderij geweest.

 

De derde keer waren we op de Oude Begraafplaats Reijerskoop.

(foto Rien de Wit)

 

Toepasselijk regende het zo nu en dan.

 

Maar toch zijn er weer mooie kunstwerken gemaakt.

Vlak voor de vierde keer was er een flinke regenbui. Als alternatief is er op de kwekerij van Ronald en Ingrid Hertog geschilderd.

 

De laatste keer zijn we op bezoek geweest in de tuin van Henk en Gerard op de Oude Wijk 13.

Klik hier voor de nieuwsbrief van juli 2014

Kunstronde Rijnwoude

Op zaterdag 4 oktober en zondag 5 oktober a.s. wordt de Kunstronde Rijnwoude georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Rijnwoude. Op allerlei locaties in Rijnwoude exposeren kunstenaars in groepen, waarbij op elke locatie wel iets speciaals te zien is. Behalve  uit Rijnwoude kunnen ook kunstenaars uit Alphen aan den Rijn en Boskoop meedoen.

Op verschillende locaties in Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn zullen kunstenaars hun werk exposeren, zijn er presentaties en worden er demonstraties gegeven. Alle locaties zijn op zaterdag 4 oktober en zondag 5 oktober open van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Kunstmarkt 2014

Zaterdag 21 juni was hij er weer: De jaarlijkse kunstmarkt in het Rosarium.

 

Door het mooie weer waren er veel bezoekers en kon optimaal alle kunsten vertoond worden.
Klik hier voor de nieuwsbrief van maart 2014

Cursistententoonstelling van 21 maart tot 23 mei 2014

Op de tentoonstelling zijn kunstwerken geëxposeerd van de cursisten van Ingrid Hertog, Arnold Kruithof, Annemarie Bos, Wemmeke Strating, Annemarie van Hooff, Truus Martens en Els de Jong.

 

 

 

Prijsuitreiking tentoonstelling Creatief Boskoop

Vrijdag 17 januari was de jaarlijkse tentoonstelling voor alle inwoners van Boskoop afgesloten met de uitreiking van een publieksprijs en een juryprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.