Persbericht maart 2016

Beeldhouwen en andere korte cursussen bij Boskoop Creatief.
In het voorjaarsprogramma van Boskoop Creatief is er nog plaats op een aantal korte cursussen en workshops.
Beeldhouwen, keramiek en houtbewerken voor beginners en gevorderden zijn cursussen waar snel en in een inspirerende en rustgevende omgeving mooie resultaten geboekt kan worden. Deze cursussen vinden plaats op de donderdag in Atelier 58, Den Ham 58 te Boskoop.
In maart en april is er nog plaats op drie vaste en bekende workshops: experimenteel schilderen, het maken van een groendecoratie voor Pasen die lang mooi blijft in de dagen erna, en speksteen bewerken. Ook zijn er twee nieuwe workshops waar er ruimte is voor inschrijvingen: glas-op-glas op 7 en 14 maart, en chinees tekenen op 5 en 12 april.
Voor de liefhebbers van textiel en stoffen is er een nieuwe cursus van zes lessen van 9 maart t/m 13 april in experimentele batik (het bewerken van katoen met hete was).
Onder Boskoop Creatief’s “educatief” programma in kunstgeschiedenis is er op vier woensdagen in maart een nieuwe serie lezingen over de Griekse mythologie, deze keer met de titel “Helden in Beeld”.

 

 

Reacties zijn gesloten.