Expositie cursisten Boskoop Creatief bij opening nieuwe Boskoopse Bibliotheek

Als onderdeel van het jaarprogramma van Boskoop Creatief worden regelmatig exposities gehouden in de Boskoopse Bibliotheek. Dit is een mooie gelegenheid voor het publiek om de werkstukken van de cursisten van Boskoop Creatief te zien, en ook kennis te maken met het cursusaanbod van de docenten.

Nu de nieuwe bibliotheek Rijn en Venen hun deuren geopend heeft, is gelijk een wisseltentoonstelling van werken van de cursisten van Boskoop Creatief van start gegaan. Deze expositie draait vanaf heden tot en met 27 mei a.s. Er zijn drie groepen die exposeren, elk voor drie weken.

DSC05674uitgesnedenVanaf heden tot 15 april a.s. exposeren de cursisten van docenten Annemarie Bos (edelsmeden) en Ingrid Hertog (aquarel/acryl, pentekenen en pastel).
Van 15 april t/m 6 mei komen werken van cursisten van docenten Annemarie van Hooff (aquarel) en Arnold Kruithof (tekenen/schilderen) aan bod.

Als laatste, van 6 mei t/m 27 mei, exposeren cursisten van docenten Truus Martens (aquarel/acryl) en Wemmeke Strating (krijt en pastel tekenen).

Beeldhouwen van klei en hout van cursisten van docenten Els de Jong en Pim van Sprang zijn tijdens de gehele looptijd van de expositie te zien.

De exposities zijn te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Dat is vooralsnog maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. Vrijdag 8 april kunt u de werken bewonderen in een feestelijke ambiance tijdens de officiële opening van de bibliotheek tussen 15:30 en 17:00 uur.

Voor meer informatie over de exposities van Boskoop Creatief, kijk op de nieuwe website www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.