Boskoop Creatief organiseert vrijschilderen op mooie plekken in Boskoop

Als vast onderdeel van het zomerprogramma van Boskoop Creatief wordt vrijschilderen buiten weer georganiseerd op de zaterdagochtenden in augustus. Deelnemers mogen schilderen, tekenen of schetsen op locatie in mooie plekken in Boskoop onder leiding van verschillende docenten van Boskoop Creatief.
De geplande locaties zijn de natuurtuin De Veenmol en het Heempad aan het Zwarte Pad (zaterdag 6 augustus), kwekerij Esveld aan het Rijneveld (zaterdag 13 augustus), De Oude Wijk 13 (zaterdag 20 augustus), de boerderij van De Jong, Reijerskoop (zaterdag 27 augustus), en een nog onbepaalde locatie (zaterdag 3 september).
Het schilderen begint om 10.00 uur en beëindigt rondom 12.00 uur. Bij slecht weer wordt een binnenlocatie gekozen.
Deze schildertour mag in z’n geheel gereserveerd worden, maar het is ook mogelijk om deel te nemen in losse schilderochtenden.
Voor meer informatie over deze zomertour en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.
Zomertour Boskoop Creatief

Reacties zijn gesloten.