Nieuwe cursussen in najaarsprogramma van Boskoop Creatief

Het nieuwe najaarsprogramma van Boskoop Creatief gaat eind september van start en staat weer boordevol cursussen en workshops. Er kan nu alvast ingeschreven worden voor een leuke activiteit om het komende najaar door te brengen.
Er zijn veel nieuwe cursussen gepland voor kunst- en cultuurliefhebbers. Een greep uit het nieuwe aanbod zijn cursussen van 10 lessen breien en haken, 5 lessen genealogie, een serie van 4 lezingen kunstgeschiedenis met als onderwerp “Kunst uit de Oudheid”, en 6 lessen in luisteren naar klassieke muziek.
De vaste en inmiddels bekende teken- en schildercursussen lopen vol en er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar.
Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, zie de nieuwe website www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.
Glasmozaiek workshop Boskoop Creatief

Reacties zijn gesloten.