Boskoop Creatief is prominent aanwezig bij Kunst- en Muziekroute “Schone van Boskoop”

De bekende Boskoopse Kunst- en Muziekroute “Schone van Boskoop” wordt gehouden op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober a.s. van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen zullen diverse kunstenaars hun deuren openzetten voor het publiek en zal er een divers aanbod van muziek te horen zijn.

De Schone van Boskoop is een initiatief van Boskoop Creatief. Een aantal docenten van Boskoop Creatief doet ook mee in hun eigen atelier of op een andere locatie. Ze tonen hun eigen werk en vertellen ook graag over hun cursussen en workshops in het nieuwe najaarsprogramma van Boskoop Creatief.

Dit jaar, in het oude gemeentehuis op Raadhuisplein 1 in Boskoop, is Boskoop Creatief aanwezig met een aantal bestuursleden en docenten die graag informatie geven over de diverse cursussen uit het nieuwe najaarsprogramma. Er zijn ook kunstwerken te zien van cursisten van Boskoop Creatief.

Voor meer informatie en een routebeschrijving van “Schone van Boskoop”, zie www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.