Nieuw Najaarsprogramma van Boskoop Creatief

Boskoop Creatief begint op 19 september a.s. met het nieuwe najaars-programma.
Er staan weer veel activiteiten gepland en inschrijven is al begonnen. Nu de zomervakantie erop zit, kan er worden gedacht over een leuke cursus of workshop om de donkere dagen van de herfst creatief door te brengen.
Van de vaste en inmiddels bekende programmaonderdelen, zijn de cursussen tekenen en schilderen nu nagenoeg vol. Maar er zijn ook een aantal nieuwe cursussen, waaronder breien en haken, genealogie, een serie van 4 lezingen kunstgeschiedenis met als onderwerp “Kunst uit de Oudheid”, en luisteren naar klassieke muziek, waar er nog plaats is om in te schrijven.
Ook zijn er workshops in chinees tekenen, experimenteel schilderen, het maken van een groendecoratie voor de herfst, en glas-op-glas of mozaïek, waar er nog ruimte is voor aanmeldingen.
Kijk voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843. Het programmafolder kan ook worden opgehaald in de Boskoopse bibliotheek en in “De Plataan”.
workshop-chinees-schilderen-boskoop-creatief

Reacties zijn gesloten.