Er is nog ruimte op cursussen en workshops in Herfstprogramma Boskoop Creatief

Het najaarsprogramma van Boskoop Creatief is inmiddels al begonnen en door de vele aanmeldingen zijn de meeste cursussen weer goed bezet, maar er is een aantal waar nog ruimte is om in te schrijven, waaronder beeldhouwen en boetseren op donderdagavond.
Op 4 november is de alvast bekende workshop speksteen bewerken. Het werken met steen is tegelijkertijd inspirerend als ontspannend en rustgevend, en speksteen is een heerlijke steen om mee te werken waarmee een mooi resultaat snel geboekt kan worden.
Andere workshops waar aanmeldingen welkom zijn, zijn chinees schilderen op 15 en 22 november, en het maken van een groendecoratie voor de Kerst op 13 december.
In de nieuwe cursus kunstgeschiedenis op woensdagmiddag 2, 9, 16 en 23 november, biedt Boskoop Creatief vier nieuwe lezingen over de oudste kunst uit het Middellandse Zeegebied, met de titel “De Kunst uit de Oudheid – Deel 1”. Deel 2 volgt in het nieuwe jaar.
Alle cursussen en workshops zijn geschikt voor beginners en worden gegeven door enthousiaste docenten van Boskoop Creatief.
Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.