Kunstwerken welkom voor tentoonstelling “Creatief Boskoop”

Boskoop Creatief organiseert een tentoonstelling voor alle inwoners van Boskoop van 11 november t/m 17 december a.s. in de Boskoopse Bibliotheek.
Deze tentoonstelling, “Creatief Boskoop”, is speciaal bedoeld voor Boskoopse amateur-kunstenaars. Iedere inwoner van Boskoop mag deelnemen. Inschrijven is al begonnen en is alleen mogelijk via www.boskoopcreatief.nl.
Er is nog plaats voor een aantal ruimtelijke werken, b.v. van textiel, keramiek, beeldhouwwerk, sieraden, etc. Het werkstuk moet recent zijn, en het onderwerp is vrij.
Alle werken moeten bij de bibliotheek worden ingeleverd op vrijdagmiddag 11 november a.s. om 14.00 uur, meegeleverd met een beschrijving van het onderwerp, dit voor gebruik door de vakjury. De werken zullen ook worden beoordeeld door het bezoekende publiek tijdens de looptijd van de expositie d.m.v. stembiljetten.
De officiële opening is op vrijdagavond 11 november a.s. om 19.30 uur. De winnaars worden aangekondigd bij de sluiting van de expositie op 17 december a.s. en mogen een eigen tentoonstelling houden in september 2017.
Voor meer informatie over de spelregels van de expositie en om in te schrijven, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.