Eervolle vermelding groep 4 Rehoboth school

Groep 4 Rehoboth school eervolle vermelding wedstrijdtentoonstelling Boskoop Creatief. Alle winnende kunstwerken van de wedstrijdtentoonstelling Boskoop Creatief pronken in etalage aan BC straat.

Maandagmiddag (19-12-2016) bezocht Hellen Snoek, voorzitter van stichting Boskoop Creatief, de Rehoboth school in Boskoop. Aanleiding was de inzending voor de wedstrijdtentoonstelling van twee door kunststroming Cobra geïnspireerde kunstwerken, gemaakt door de leerlingen van groep 4. De jury had tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 17 december, een eervolle vermelding gegeven aan de twee werken. Reden voor stichting Boskoop Creatief om de leerlingen te verrassen met een gepaste prijs. Voor ieder kind een schilderpenseel, gepresenteerd vanuit een taartvorm, als aanmoediging om zich verder creatief te blijven ontwikkelen.
Evenals de kunstwerken van de prijs-winnaars van de wedstrijdtentoonstelling van Boskoop Creatief, worden de kunstwerken van de basisschoolleerlingen nog enkele weken langer geëxposeerd in de etalage aan de BC straat, in het voormalige winkelpand van Monique Mode.
Prijswinnaars publieksprijs: Tini Kok (1e prijs), Gerrie Hooftman en Yana Straver (gelijk geëindigd op 2de plaats)
Prijswinnaars juryprijs: Astrid Astrid Sijtzema (1e prijs), Els de Natris (2e prijs), Elly Stolk-Sytzema (3e prijs)

Reacties zijn gesloten.