Exposities en voorjaarsactiviteiten van Boskoop Creatief

   
Als onderdeel van het jaarprogramma van Boskoop Creatief worden regelmatig exposities gehouden in de Boskoopse Bibliotheek. Dit is een mooie gelegenheid voor het publiek om de werkstukken van de cursisten van Boskoop Creatief te zien, en daardoor kennis te maken met het cursusaanbod van de docenten.

Er is nu een wisseltentoonstelling met werken van de cursisten van Boskoop Creatief van start gegaan. Deze expositie draait vanaf heden tot en met 12 mei a.s. Er zijn vier groepen die exposeren, elk voor drie tot vier weken.

Vanaf heden t/m 10 februari a.s. is de tentoonstelling begonnen met werken van de cursisten van Truus Martens (tekenen/schilderen en experimenteel schilderen) en Els de Jong (beeldhouwen/klei en speksteen).
Van 10 februari t/m 12 mei komen er nog drie groepen in deze wisseltentoonstelling, met verschillende vaardigheden en technieken. Ook zijn er werken te zien van de leerlingen van de Rehoboth School.

De exposities zijn te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Boskoop Creatief is ook al begonnen met het nieuwe voorjaarsprogramma. Er is nog plaats op een aantal cursussen en workshops in februari, maart en april, waaronder Chinees schilderen, luisteren naar muziek, portret boetseren, groendecoratie voor Pasen, “Dikke Dames” maken, mozaiek, sculpturen en speksteen bewerken.

Voor meer informatie over exposities en cursussen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.