Nieuw Voorjaarsprogramma voor Boskoop Creatief

Boskoop Creatief is begonnen met het nieuwe voorjaarsprogramma en er staan weer veel activiteiten gepland. We kijken uit naar de lente en nu kan er worden gedacht over een leuke cursus of workshop. Inschrijven is reeds begonnen. Er is nog steeds plaats op een aantal cursussen en in de eenmalige workshops van Boskoop Creatief kan in korte tijd iets moois gemaakt worden.
Natuurlijk zijn er de vaste en inmiddels bekende programmaonderdelen zoals schilderen, tekenen, beeldhouwen en edelsmeden, maar er zijn ook een aantal nieuwe activiteiten zoals portret-boetseren, luisteren naar klassieke muziek, en in de nieuwe cursus kunstgeschiedenis is er een serie van vier lezingen over “Kunst uit de Oudheid”. Workshops waar er nog ruimte is om in te schrijven zijn Dikke Dames maken, glas-op-glas of mozaiek, sculpturen en speksteen.


Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.