PERSBERICHT: Extra lezing Muziek Luisteren met Boskoop Creatief

De nieuwe en razend succesvolle cursus Muziek Luisteren met Boskoop Creatief is bijna ten einde. Deze cursus wordt gegeven door Jaap Hoogendoorn (Gastdocent bij de Streekmuziekschool Alphen aan den Rijn).
Op 4 april a.s. komt een extra lezing “De Maarten Monologen” voor de huidige cursisten en deze lezing is ook open voor alle niet-cursisten en muziek liefhebbers die de cursus hebben gemist. De lezing is gratis, inschrijven is niet nodig, de zaal in “De Plataan” is open voor iedereen. De lezing begint om 13.00 uur.
Deze lezing gaat over de schrijver Maarten van ‘t-Hart, die vaak over muziek schrijft, en is als geen ander in staat zijn lezer te laten ervaren wat muziek met een mens doet. De boeken en hoofdpersonen worden geintroduceerd, korte fragmenten worden voorgelezen en de passende muziek wordt gespeeld. Zo ontstaat een originele voorstelling waarbij duidelijk wordt wat muziek aan de tekst toevoegt. Een bijzondere combinatie van literatuur en muziek, boeiend voor lezers en muziekliefhebbers.
Er kan nu ook alvast ingeschreven worden voor de vervolg cursus “Muziek Luisteren” die in september van start gaat.
Voor meer informatie, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.