Boskoop Creatief Tweede Pinksterdag op de Boskoopse Kunstmarkt

De Boskoopse Kunstmarkt “Kunst en Groen”, inmiddels een begrip op de kunstkalender van Boskoop, is op 5 juni op twee mooie locaties aan het Rijneveld: de Sortimentstuin Harry van de Laar, Proeftuin van Holland, Rijneveld 153a, en Plantentuin Esveld, Rijneveld 72. Het wordt opnieuw georganiseerd op Tweede Pinksterdag in combinatie met de bekende Plantendag.

Boskoop Creatief is aanwezig met een aantal kramen met docenten en bestuursleden, die graag informatie over de cursusprogramma van het komende najaar verstrekken. Het najaarsprogramma van Boskoop Creatief is klaar en staat weer boordevol cursussen en workshops voor kunstliefhebbers. De inschrijving is al begonnen. Natuurlijk zijn er de “oude en vertrouwde” programmaonderdelen, maar ook een aantal nieuwe zoals Bridge voor Beginners, Letter Art, en tuindecoratie (“Funny Stones”). Op iedere zaterdag in augustus wordt weer vrij schilderen georganiseerd buiten op verschillende mooie locaties in Boskoop, onder begeleiding van de bekende schilder docenten van Boskoop Creatief.
De Boskoopse kunstmarkt is een gelegenheid om niet alleen te genieten van al het moois aan het Rijneveld in Boskoop, maar ook om een cursusprogramma mee te nemen en alvast in te schrijven voor een cursus, workshop of andere culturele activiteit in het najaar. Voor meer informatie over de activiteiten, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

 

Reacties zijn gesloten.