Boskoop Creatief organiseert kunstschilderen op speciale locaties in Boskoop

Een vast onderdeel van het zomerprogramma van Boskoop Creatief, is ‘het vrij schilderen  buiten’  weer op de zaterdagochtenden in augustus. Deelnemers kunnen schilderen, tekenen of schetsen op mooie plekken in Boskoop onder leiding van verschillende docenten van Boskoop Creatief.
Er zijn al een aantal geplande locaties maar het is ook mogelijk om zelf een locatie voor te stellen. De geplande locaties zijn de Oude Begraafplaats Reijerskoop (zaterdag 5 augustus), de Oude Wijk 13 (zaterdag 12 augustus), Het Rosarium van Boskoop (zaterdag 19 augustus), sortimentstuin Harry v.d. Laar (zaterdag 26 augustus), en het Gouwebos (zaterdag 2 september).
Het schilderen begint om 10.00 uur en eindigt rondom 12.00 uur, waarnaar de kunststukken besproken worden met elkaar. Bij slecht weer wordt een binnenlocatie gekozen.
Deze schildertour kan in z’n geheel gereserveerd worden, maar het is ook mogelijk om een aantal zaterdagochtenden deel te nemen.
Voor meer informatie en inschrijving, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.