Inschrijven jaarlijkse tentoonstelling ‘Creatief Boskoop’ start 1 oktober a.s.

Boskoop Creatief zal dit jaar alweer voor de 43e keer een expositie organiseren in de expositieruimte van de Boskoopse Bibliotheek met de titel “Creatief Boskoop”.
Deze tentoonstelling is speciaal bedoeld voor Boskoopse amateur-kunstenaars. Iedere inwoner van Boskoop mag deelnemen met een schilderij, tekening, foto, textielwerk, kalligrafie, keramiek, beeldhouwwerk, sieraad, etc. Het werkstuk moet recent zijn, en het onderwerp is vrij. Inschrijven is al begonnen en is alleen mogelijk via www.boskoopcreatief.nl. De sluitingsdatum voor aanmeldingen is 1 november a.s. en vol is vol.
De expositie wordt gehouden van vrijdag 10 november 2017 tot zaterdag 16 december 2017. Alle werken moeten bij de bibliotheek worden ingeleverd op vrijdagmiddag 10 november a.s. om 14.00 uur. De officiële opening is op vrijdagavond 10 november om 19.30 uur.
Er is ruimte voor 40 platvak schilderijen en 20 drie-dimensionale werken, dit jaar twee aparte categorieën, met aparte prijzen. Alle werken moeten meegeleverd worden met een beschrijving van het onderwerp, dit voor gebruik door de vakjury. De werken zullen ook worden beoordeeld door het bezoekende publiek tijdens de looptijd van de expositie. De winnaars worden aangekondigd op 16 december a.s. en mogen als deel van de prijs een eigen tentoonstelling houden in september 2018.
Voor meer informatie over de spelregels van de expositie en om in te schrijven kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.