Meer kunstwerken welkom voor expositie “Creatief Boskoop”!

Boskoop Creatief organiseert een tentoonstelling voor alle inwoners van Boskoop van 10 november t/m 16 december a.s. in de Boskoopse Bibliotheek.
Deze tentoonstelling, “Creatief Boskoop”, is speciaal bedoeld voor alle Boskoopse amateur-kunstenaars. Iedere inwoner van Boskoop mag deelnemen. Inschrijven is al begonnen en is alleen mogelijk via www.boskoopcreatief.nl. De sluitingsdatum voor aanmeldingen is 1 november a.s. en “vol is vol”.
Er zijn dit jaar twee prijzen: voor schilderijen en voor drie-dimensionale werken, b.v. van textiel, keramiek, beeldhouwwerk, sieraden, etc. Het werkstuk moet recent zijn, en het onderwerp is vrij.
Er is nog plaats voor kunstwerken in deze expositie. Alle werken moeten bij de bibliotheek worden ingeleverd op vrijdagmiddag 10 november a.s. om 14.00 uur, meegeleverd met een beschrijving van het onderwerp, dit voor gebruik door de vakjury. De werken zullen ook worden beoordeeld door het bezoekende publiek tijdens de looptijd van de expositie d.m.v. stembiljetten.
De officiële opening is op vrijdagavond 10 november a.s. om 19.30 uur. De winnaars worden aangekondigd bij de sluiting van de expositie op 16 december a.s. en mogen een tentoonstelling van eigen werk houden in september 2018.
Voor meer informatie over de spelregels van de expositie en om in te schrijven, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.