Nog ruimte op cursussen en workshops in Herfstprogramma Boskoop Creatief

Het najaarsprogramma van Boskoop Creatief is inmiddels al begonnen en door de vele aanmeldingen zijn de meeste cursussen weer goed bezet, maar er is een aantal waar nog ruimte is om in te schrijven, waaronder beeldhouwen op donderdagavond, boetseren op donderdagochtend, en schilderen in acryl/aquarel op de maandagochtend.
Op 3 november is de alvast bekende workshop speksteen bewerken. Het werken met steen is tegelijkertijd inspirerend als ontspannend en rustgevend, en speksteen is een heerlijke steen om mee te werken waarmee een mooi resultaat snel geboekt kan worden.
Andere workshops waar aanmeldingen welkom zijn, zijn “Glas op Glas Mozaiek” op 25 oktober, “Funny Garden Flowers” (een soort mozaiek voor in de tuin) op 1 en 8 november, chinees schilderen op 14 en 21 november, en het maken van een groendecoratie voor de Kerst op 12 december.
In het educatieve programma van Boskoop Creatief is er op 13 december gelegenheid om met een groep de tentoonstelling “Nineveh” in het Oudheidsmuseum in Leiden te bezoeken, en er zijn ook nog plekken op de cursus “Luisteren naar Muziek”.
Alle cursussen en workshops zijn geschikt voor beginners.
Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.