Feestelijke opening tentoonstelling Creatief Boskoop

Op vrijdag 10 november is de 43ste wedstrijdtentoonstelling ‘Creatief Boskoop’, feestelijk geopend in de Boskoopse bibliotheek door de directeur van het Goudse Cultuurhuis Garenspinnerij Willem van den Broek.
Willem van den Broek gaf een kort college kunstbeschouwing voor de aanwezigen en bracht enkele hem bijzonder opgevallen kunstwerken onder de aandacht. Met het enthousiasme van een kunstliefhebber en professioneel cultuuruitdrager, stimuleerde hij alle aanwezigen om de kunstwerken goed te bekijken, materiaal en onderwerpen tot je door te laten dringen, en pas daarna het stembiljet in te vullen met een puur individuele keuze.
Onder sfeervol pianospel van André Kaastra uit Reeuwijk, volgden de aanwezigen dit advies op en lieten de deelnemers zich door de huisfotograaf van Boskoop Creatief, Rien de Wit, vereeuwigen naast hun kunstwerk.
De jaarlijks best bezochte tentoonstelling is speciaal bedoeld voor Boskoopse amateur-kunstenaars. Iedereen die in Boskoop woont of cursist is van Boskoop Creatief, mag deelnemen met een vrij onderwerp. Dit jaar zijn er 47 werken ingeleverd en het aanbod is divers. De kunstwerken worden beoordeeld door zowel een vakjury als het bezoekende publiek. De stembus is dit jaar open tot en met 9 december, tijdens de openingstijden van de bibliotheek. De uitslag van de juryprijs en de publieksprijs wordt bekend gemaakt op 16 december a.s. om 11.00 uur, op de expositielocatie in de bibliotheekvestiging aan de Babsloot in Boskoop.
Voor meer informatie en foto’s, kijk op www.boskoopcreatief.nl.

Reacties zijn gesloten.