Nieuw Voorjaarsprogramma voor Boskoop Creatief

Boskoop Creatief is begonnen met het nieuwe voorjaarsprogramma en er staan weer veel activiteiten gepland. We kijken uit naar de lente en nu kan er worden gedacht over een leuke cursus of workshop. Er is nog steeds plaats op een aantal cursussen en in de eenmalige workshops van Boskoop Creatief kan in korte tijd iets moois gemaakt worden.
Natuurlijk zijn er de vaste en inmiddels bekende programmaonderdelen zoals schilderen, tekenen, beeldhouwen/boetseren en edelsmeden, maar er zijn ook een aantal nieuwe activiteiten zoals luisteren naar klassieke muziek, handlettering of “Letter Art”, en in de nieuwe cursus kunstgeschiedenis is deze keer het onderwerp “Wandelen over Antiek Sicilië”.
Ook in een aantal workshops is er nog ruimte om in te schrijven. Een grijp uit het pakket is Dikke Dames maken, sculpturen, chinees schilderen, glas-op-glas mozaiek, en sculpturen.
Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.