Feest van de geest

Unieke kunstwerken over het thema ” Levensadem ”  tijdens Hemelvaartsweekend en Pinksteren

In het kader van het tweejaarlijkse kerk- en kunstproject ” Feest van de Geest ” hebben ruim 30 kunstenaars zich laten inspireren door het Pinksterverhaal en de geschiedenis en architectuur van 16 kerken in het Groene Hart.

Gedurende de komende Hemelvaart- en Pinksterweekenden zijn de deelnemende kerken geopend als expositieruimten voor deze unieke kunstwerken. Tevens wordt van de kunstenaars ook ander werk geëxposeerd.

Het ‘Feest van de Geest’ duurt van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei en van zaterdag 19 mei t/m maandag 21 mei, uitgezonderd vrijdag 11 mei. De gebouwen zijn tijdens deze lange weekenden dagelijks open van 13 tot 17 uur. Tijdens de openingstijden is in veel kerken een ontmoeting met de kunstenaar mogelijk. De toegang tot de exposities is gratis.

Mijn werk is te zien in de Protestantse Gemeente De Rank, Verlengde Hoogstraat 26, te Montfoort.  Ik ben tijdens de openingstijden aanwezig om uitleg te geven over mijn werk.

Jullie zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken!

Meer informatie over dit project en over de deelnemende kunstenaars en kerken vind je op de website: www.feestvandegeest-groenehart.nl 

Met hartelijke groeten,

Truus Martens

Reacties zijn gesloten.