Boskoop Creatief exposeert in het Zorgcentrum Floravita

Ieder jaar in de nazomer houdt Boskoop Creatief een Winnaarstentoonstelling.
Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door winnaars van de jury- en publieksprijzen van de laatste tentoonstelling “Creatief Boskoop” die eind elk jaar opgezet wordt door Boskoop Creatief. Als deel van hun prijs mogen de winnaars hun eigen tentoonstelling inrichten in het daaropvolgende najaar, een mooie gelegenheid om meer van hun werk te laten zien. Deze winnaars zijn dit jaar Rosemarie de Heij, Jan van Dijk, Arja de Jong, Kees Borst, Mary van Leeuwen, Gerrie Hooftman en Tiny Cok, allemaal vakkundige amateur kunstenaars vanuit Boskoop.

Dit jaar heeft Boskoop Creatief gekozen voor een nieuwe locatie, het Zorgcentrum Floravita, aan de Boezemlaan. De bewoners en personeel zijn heel enthousiast met de verfraaiing van de openbare ruimtes.

De tentoonstelling kan nu bezocht worden en draait tot en met 7 november a.s. Kort daarna volgt de bekende tentoonstelling “Creatief Boskoop 2018”.

Het nieuwe najaarsprogramma van Boskoop Creatief gaat op 17 september a.s. van start en staat weer boordevol cursussen en workshops. Inschrijven is al begonnen.

Voor meer informatie kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.