Nieuw Najaarsprogramma van Boskoop Creatief

Boskoop Creatief begint op 17 september a.s. met het nieuwe najaars-programma.
Er staan weer veel activiteiten gepland en inschrijven is al begonnen. Nu de zomervakantie erop zit, kan er worden gedacht over een leuke cursus of workshop om de donkere dagen van de herfst creatief door te brengen.
Van de vaste en inmiddels bekende programmaonderdelen, zijn de cursussen tekenen en schilderen nu nagenoeg vol. In het educatieve programma van Boskoop Creatief is er nog ruimte in de cursus Spaans voor Beginners, en voor de tuinliefhebbers een tuintegel (Funny Garden Stones) kan gemaakt worden.
Andere programmaonderdelen waar nog ruimte is voor inschrijvingen, zijn chinees tekenen en kalligraferen, beeldhouwen en boetseren, en experimentele batik.
Kijk voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843. Het programmafolder kan ook worden opgehaald in “De Plataan”.

Reacties zijn gesloten.