Workshops in Herfstprogramma Boskoop Creatief

Het najaarsprogramma van Boskoop Creatief is inmiddels al begonnen en door de vele aanmeldingen zijn de meeste cursussen weer goed bezet, alhoewel er nog ruimte is om in te schrijven op de cursussen beeldhouwen/boetseren.
Er zijn veel nieuwe workshops waar er nog plek is. Een greep uit het sortiment is een aantal workshops met textiel: Experimenteel Batik, Macramé en Vega Vilt. Verder zijn er workshops voor het maken van een Geisha pop en Afrikaanse Lady pop uit verharde textiel. In de workshops Glas op Glas Mozaiek is er ook ruimte voor aanmeldingen en voor de tuinliefhebbers kan een tuintegel gemaakt worden uit mozaiek.
In het educatieve programma van Boskoop Creatief is er een workshop “Het Ontstaan en Ontwikkelen van Chinees Schrift” die een mooie aansluiting maakt op de cursus chinees schilderen.
Alle workshops starten in de maanden oktober en november.
Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.