Schrijf u nu in voor onze jaarlijkse wedstrijdtentoonstelling ‘Creatief Boskoop’! VOL IS VOL!

Winnaar 2017

Boskoop Creatief zal dit jaar alweer voor de 44e keer een expositie organiseren met de titel ‘Creatief Boskoop’. Dit jaar heeft Boskoop Creatief gekozen voor een nieuwe locatie in het Zorgcentrum ‘Flora Vita’ aan de Boezemlaan te Boskoop.
Deze wedstrijdtentoonstelling is speciaal bedoeld voor Boskoopse amateur-kunstenaars. Iedere inwoner van Boskoop mag deelnemen met een schilderij, tekening, foto, textielwerk, kalligrafie, keramiek, beeldhouwwerk, sieraad, etc. Het werkstuk moet recent zijn en het onderwerp is vrij. Inschrijven is al begonnen en is alleen mogelijk via www.boskoopcreatief.nl. De sluitingsdatum voor aanmeldingen is 1 november a.s. en vol is vol.
De expositie wordt gehouden van vrijdag 9 november tot zaterdag 15 december 2018. Alle werken moeten bij Flora Vita worden ingeleverd op woensdagmiddag 7 november a.s. om 14.00 uur. De officiële opening is op vrijdagavond 9 november om 19.30 uur.
Er is ruimte voor 30 platvak schilderijen (max. 80 cm x 80 cm) en 10 driedimensionale werken, twee aparte categorieën met aparte prijzen. Alle werken moeten meegeleverd worden met een beschrijving van het onderwerp, dit voor gebruik door de vakjury. De werken zullen ook worden beoordeeld door het bezoekende publiek tijdens de looptijd van de expositie d.m.v. het deponeren van stembiljetten in een stembus. De winnaars worden aangekondigd op zaterdagochtend 15 december a.s. om 10.00 uur en mogen als deel van de prijs een eigen tentoonstelling houden in september 2019.
Klik hier om u in te schrijven.
Voor meer informatie over de spelregels van de expositie kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.