Boskoop Creatief Tweede Pinksterdag op “Kunst en Groen”

 

De Boskoopse Kunstmarkt “Kunst en Groen”, inmiddels een begrip op de kunstkalender van Boskoop, is dit jaar weer op twee mooie locaties aan het Rijneveld:  de Sortimentstuin Harry v.d. Laar, Proeftuin van Holland, Rijneveld 153a, en Plantentuin Esveld, Rijneveld 72.  Het wordt weer georganiseerd op Tweede Pinksterdag in combinatie met de bekende Plantendag, met heel wat moois te zien.  De Kunstmarkt begint om 10.00 uur en stopt om 17.00 uur.   

Een aantal docenten van Boskoop Creatief is aanwezig op maandag 10 juni met een eigen kraam.  Er zijn ook bestuursleden aanwezig die verstrekken graag informatie over de cursusprogramma van het komende najaar.  Het najaarsprogramma van Boskoop Creatief is klaar en staat weer boordevol cursussen en workshops voor kunstliefhebbers en inschrijving is al begonnen.  Er zijn ook nieuwe cursussen en workshops zowel de bekende  programmaonderdelen.  Op iedere zaterdag in augustus wordt weer vrijschilderen georganiseerd buiten op verschillende mooie locaties in Boskoop, onder begeleiding van de bekende schilderdocenten van Boskoop Creatief. 

De Boskoopse kunstmarkt is een gelegenheid om niet alleen te genieten van al het moois aan het Rijneveld in Boskoop, maar ook om een cursusprogramma mee te nemen en alvast in te schrijven voor een cursus, workshop of andere culturele activiteit in het najaar.  Voor meer informatie over activiteiten, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.