Boskoop Creatief exposeert in lege etalages

Ieder jaar in de nazomer houdt Boskoop Creatief een Winnaarstentoonstelling.
Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door winnaars van de jury- en publieksprijzen van de laatste tentoonstelling “Creatief Boskoop” die eind elk jaar opgezet wordt door Boskoop Creatief. Als deel van hun prijs mogen de winnaars hun eigen tentoonstelling inrichten in het daaropvolgende najaar, een mooie gelegenheid om meer van hun werk te laten zien. Deze winnaars zijn dit jaar Anja Stolwijk, Annemiek Berkouwer-Buitendijk, Mary van Leeuwen, Sergej Kuzmitsjev, Sandra Bunnik, Esther van Klaveren en Miranda Bulk, allemaal vakkundige amateur kunstenaars uit Boskoop.

Dit jaar word de winnaarstentoonstelling gehouden in de winkeletalages van de Burgemeester Colijnstraat 22 D/E, een leuke manier om deze lege panden in het dorpscentrum te verfraaien. Er hangen zowel schilderijen als drie-dimensionele werken.

De tentoonstelling loopt van maandag 2 september tot zaterdag 21 september a.s.

Inschrijven is al begonnen voor het nieuwe najaarsprogramma van Boskoop Creatief die op 16 september a.s. van start gaat met boordevol nieuwe cursussen en workshops.

Voor meer informatie kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.