Nieuwe cursussen en workshops in najaarsprogramma

Het nieuwe najaarsprogramma van Boskoop Creatief gaat van start op 16 september en staat weer boordevol cursussen en workshops. Veel van de bekende schildercursussen zitten nu al vol maar er is nog ruimte voor inschrijvingen voor een leuke nieuwe activiteit om het komende najaar door te brengen.
Er zijn veel nieuwe cursussen en workshops gepland voor kunst- en cultuurliefhebbers. Op het gebied van schilderen biedt Boskoop Creatief nieuwe cursussen schilderen aan met mixed media, encaustic art (hot wax) en acryl gieten, zowel een nieuw Open Atelier tekenen en schilderen. Er zijn ook nieuwe workshops mozaiek, sculpturen of doodle-klei en verder bij Boskoop Creatief is er een nieuwe muzikale workshop schrijven en opnemen van rap (Rhythm and Poetry) muziek.
Voor meer informatie over het najaarsprogramma en voor inschrijvingen, zie www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Workshop acrylgieten

Reacties zijn gesloten.