Inschrijving Creatief Boskoop 2019

Boskoop Creatief zal dit jaar alweer voor de 45e keer een expositie organiseren met de titel ‘Creatief Boskoop’. Dit jaar is dit weer in de bibliotheek, Babsloot 7 in Boskoop.
Deze wedstrijdtentoonstelling is speciaal bedoeld voor Boskoopse amateur-kunstenaars. Iedere inwoner van Boskoop mag deelnemen met een schilderij, tekening, foto, textielwerk, kalligrafie, keramiek, beeldhouwwerk, sieraad, etc. Het werkstuk moet recent zijn en het onderwerp is vrij. De inschrijving is officieel van start gegaan op 5 oktober bij de opening van de Kunst- en Muziekroute en is alleen mogelijk via de website van Boskoop Creatief. De sluitingsdatum voor aanmeldingen is 1 november a.s. en vol is vol.
De expositie wordt gehouden van vrijdag 8 november tot zaterdag 14 december 2019. Alle werken moeten in de bibliotheek worden ingeleverd op woensdagmiddag 6 november a.s. om 14.00 uur. De officiële opening is op vrijdagavond 8 november om 19.30 uur.
Er is ruimte voor 40 schilderijen (max. 80 cm x 80 cm) en 10 driedimensionale werken, twee aparte categorieën met aparte prijzen. Alle werken moeten meegeleverd worden met een beschrijving van het onderwerp op een A4 formaat, dit voor extra informatie voor het publiek en de vakjury. De werken zullen ook worden beoordeeld door het bezoekende publiek tijdens de looptijd van de expositie d.m.v. het deponeren van stembiljetten in een stembus. De winnaars worden aangekondigd op zaterdagochtend 14 december a.s. om 10.00 uur en mogen als deel van de prijs een eigen tentoonstelling houden in september 2020.
Klik hier om u in te schrijven.
Voor meer informatie over de spelregels van de expositie kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.