Inschrijven begint voor jaarlijkse Expositie ‘Creatief Boskoop’

Boskoop Creatief zal dit jaar alweer voor de 45e keer een expositie organiseren met de titel ‘Creatief Boskoop’. Dit jaar wordt het gehouden in de bibliotheek Rijn en Venen aan de Babsloot te Boskoop.
Deze tentoonstelling is speciaal bedoeld voor Boskoops amateur-kunstenaars. Iedere inwoner van Boskoop mag deelnemen met een schilderij, tekening, foto,textielwerk, kalligrafie, keramiek, beeldhouwwerk, sieraad, etc. Het werkstuk moet recent zijn en het onderwerp is vrij. De inschrijving is al geopend en alleen mogelijk via www.boskoopcreatief.nl. De sluitingsdatum voor aanmeldingen is 2 november a.s. en vol is vol.
De expositie wordt gehouden van vrijdag 8 november tot zaterdag 14 december 2019. Alle werken moeten bij de bibliotheek worden ingeleverd op woensdagmiddag 6 november a.s. om 14.00 uur. De officiële opening is op vrijdagavond 8 november om 19.30 uur.
Er is ruimte voor 30 schilderijen (max. 80 cm x 80 cm) en 10 driedimensionale werken, twee aparte categorieën met aparte prijzen. Alle werken moeten meegeleverd worden met een beschrijving van het onderwerp en het gebruikte materiaal, dit voor beoordeling door de vakjury. De werken zullen ook worden
beoordeeld door het bezoekende publiek tijdens de looptijd van de expositie d.m.v. het deponeren van stembiljetten in een stembus. De winnaars worden bekend gemaakt op zaterdagochtend 14 december a.s. om 11.00 uur en mogen als deel van de prijs een eigen tentoonstelling houden in september 2020. Voor meer informatie over de spelregels van de expositie en om in te schrijven
kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.