Verraste winnares ontvangt prijs van Boskoop Creatief

Tijdens de Boskoopse plantendag en kunstmarkt op 2de pinksterdag jl. kon er een workshop naar keuze gewonnen worden d.m.v. het invullen van een enquête over Boskoop Creatief. De winnares is Annètje Rurup – van der Wielen en zij heeft gekozen voor de workshop acrylverf gieten. Annètje heeft op feestelijke wijze de prijs in ontvangst genomen.

Bestuurslid Frank Snijdewint reikt de prijs uit
aan Annètje Rurup-van der Wielen

Er zijn nog plekken beschikbaar voor een workshop Chinese kalligrafie. Hans Meijer geeft dinsdag 12 november een workshop over het ontstaan en de ontwikkeling van de Chinese karakters. Het is een inleiding naar het Chinees schilderen. Alle workshops en cursusaanbod kunt u bekijken op www.boskoopcreatief.nl

Reacties zijn gesloten.