Docenten Boskoop Creatief in de startblokken voor les op 1,5 meter

Vanaf 14 september start Boskoop Creatief weer met cursussen, workshops en lezingen in de Plataan en bij enkele vakgerichte ateliers. De docenten hebben zich met elkaar voorbereid op het nieuwe normaal, met de vereiste 1, 5 meter afstand. Nieuw is dat de grootte van de leslokalen is verdubbeld, zodat alle cursisten op grotere afstand van elkaar kunnen zitten. De Plataan heeft gezorgd voor looprichtingen en desinfecterende middelen. Op locaties waar dit niet mogelijk is worden de groepen kleiner gehouden.

Er zijn binnen ons aanbod nog enkele plekken beschikbaar. Kijk voor meer informatie over het najaarsprogamma op de website www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

De docenten zijn er klaar voor!

Docenten komen bij elkaar in de Plataan voor de 1,5 meter voorbereiding.

 

Reacties zijn gesloten.