Boskoop Creatief in samenwerking met Sjors Sportief/ Creatief

Kinderen uit de omgeving van Alphen aan den Rijn hebben zich ingeschreven voor workshops die speciaal zijn georganiseerd voor Sjors Sportief/Creatief. Woensdag 25 november begon de eerste les in MFC de Plataan, Doodle-art tekenen. Kinderen uit Groep 5 t/m 8 hebben een les gehad in 2d letters tekenen en deze rondom versiert met doodles. 

2 december was er Doodle-Clay gegeven door docent Annelies Leeflang. Klei wat gebakken wordt in de oven. De kinderen konden uit verschillende vormpjes kiezen om die te versieren. Zo kon je bijv. een hanger maken voor in de kerstboom of voor aan de deur. 

23 juni is de laatste Doodle-art les van dit schooljaar en 30 juni kunnen de kinderen een uniek schilderij maken. 

Kijk voor meer info op: http://Www.sjorssportief.nl

 

Reacties zijn gesloten.