Nieuw voorjaarsprogramma voor Boskoop Creatief

Er kan weer voor de cursussen van Boskoop Creatief worden ingeschreven!
Vanaf de derde week van januari 2022 is weer een gevarieerd programma aan creativiteitscursussen, -workshops en lezingen gepland. Het aanbod is groot: er is een riante keus uit momenten waarop u kunt tekenen, schilderen of boetseren. Onder begeleiding van ervaren docenten verdiept u zich in uw eigen creatieve mogelijkheden en ontwikkeling. In een groep gelijkgestemde mede-cursisten komt u snel tot nieuwe ontdekkingen en inzichten – en het is altijd gezellig op uw wekelijkse creatieve uitje!
Ook voor kinderen worden in samenwerking met Sjors Creatief regelmatig aansprekende workshops georganiseerd. Kijk maar eens op de site van Boskoop Creatief wat het aanbod is. Voor je het weet neem je de mooiste, grappigste, origineelste en artistiekste kunstwerken mee naar huis!
Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl, mail naar info@boskoopcreatief.nl of bel 06 22 47 98 43

Reacties zijn gesloten.