Workshop Stoeptegel Mozaïek bij Boskoop Creatief

Op diverse plekken in het Boskoopse centrum zijn ze te vinden: Boskoop 800 stoeptegels.
Ze werden gemaakt door enthousiaste Boskopers naar een ontwerp én onder begeleiding van Jeannette Nieuwesteeg. Hierdoor heeft het centrum een blijvende herinnering aan het 800 jaar-feest dat onlangs volop is losgebarsten.

Wie door de vorige workshops enthousiast is geworden óf is geïntrigeerd door de 800 jaar-tegels in het centrum kan terecht bij Boskoop Creatief in De Plataan op de dinsdagmiddagen 3, 10 en 17 oktober van 13.00 – 15.00 uur.
Jeannette wijst de cursisten dan opnieuw de weg om deze keer naar een zelfgekozen motief voor de eigen stoep of tuin een tegel te maken. In 3 lessen ontwerp, knip, plak en voeg je een unieke, leuke stoep/tuintegel. Een leuk idee is met meerdere gezinsleden aan de workshops mee te doen. Zo kan ieder een eigen tegel voor in de tuin maken! De workshop kost voor de drie middagen € 75,- inclusief koffie/thee.

Einde persbericht

Reacties zijn gesloten.