Persbericht: Korte workshops bij Boskoop Creatief

Voor degenen die graag een korte workshop van één of een paar dagdelen/avonden volgen heeft Boskoop Creatief dit najaar een aantal informatieve, decoratieve en creatieve mogelijkheden.

Hortensiakrans maken
Begin oktober start een workshop hortensiakransen maken onder leiding van Annelies Leeflang. In één avond maak je in anderhalf à twee uur een prachtige krans van een aantal verse hortensia’s in mooie kleuren. De bloemen drogen mooi in, zodat de krans echt een poosje meegaat. Informatie over dag/tijd, plaats, kosten en inschrijven vind je op www.boskoopcreatief.nl.

Workshop stoeptegel mozaïeken
Op diverse plekken in het Boskoopse centrum zijn de Boskoop 800 stoeptegels te bewonderen. Ze werden gemaakt door enthousiaste Boskopers naar een ontwerp én onder begeleiding van Jeannette Nieuwesteeg. Wie is geïntrigeerd door die 800 jaar-tegels kan terecht bij Boskoop Creatief in De Plataan op de maandagmiddagen 3, 10 en 17 oktober van 13.00 – 15.00 uur.
Jeannette Nieuwesteeg wijst de cursisten dan de weg om naar een zelfgekozen motief voor eigen stoep of tuin een tegel te maken. In 3 lessen ontwerp, knip, plak en voeg je een unieke, leuke stoep/tuintegel. Idee: kom met meerdere gezinsleden meedoen. Zo kan ieder een eigen tegel voor in de tuin maken! De workshop kost voor de drie middagen € 75,- inclusief koffie/thee.

Workshop “De kracht van je zintuigen”
Nieuw is een korte workshop “De kracht van je zintuigen”. Docente Sandra van Veen geeft inzicht in de rol van je zintuigen in de communicatie.
Dankzij onze zintuigen zijn we verbonden met de wereld om ons heen. Dat is zo vanzelfsprekend dat we er meestal niet over nadenken.
“Als je je meer bewust bent van je ‘persoonlijke’ communicatie en je gedrag, ga je ervaren hoe je makkelijker bij jezelf kunt blijven, meer in je natuurlijke kracht komt. En wat je kunt doen om effectiever te communiceren met jezelf en anderen,” zegt Sandra op haar site www.sansitive.nl
Door haar achtergrond in de wereld van communicatie voor organisaties heeft ze door de jaren heen veel ervaring, kennis en inzicht opgedaan in hoe communicatie werkt. Wat je tegen jezelf en de ander zegt en hoe je over jezelf denkt: je persoonlijke communicatie is van groot belang.
Meer weten over de rol van jouw zintuigen in je communicatie? Meld je dan nu aan voor deze workshop op de website van Boskoop Creatief!
De workshop is op woensdag 12 oktober van 20.00-21.30 uur in De Plataan in Boskoop en kost € 25,-.


Encaustic Art
Verrassende resultaten krijg je in de 4-delige workshop Encaustic Art vanaf 1 november.
Encaustic Art is schilderen met bijenwas op hittebestendig papier. Het “penseel” is een speciaal voor dit doel geschikt schilder-ijzer. Spontaan, zonder al te veel het materiaal te sturen ontstaan bijzondere structuren en composities. Teken- of schildertalent is absoluut niet nodig in deze cursus! De workshop is in De Plataan in Boskoop op vier dinsdagochtenden en kost € 90,- incl. koffie/thee en materiaal.

Meer info/details: www.boskoopcreatief.nl

Einde persbericht

Reacties zijn gesloten.