Aanmelding Creatief Boskoop 2017

In de expositieruimte van de bibliotheek aan de Babsloot 7 zal dit jaar alweer voor de 43e keer de expositie ‘Creatief Boskoop’ gehouden worden.

Deze tentoonstelling is exclusief bedoeld voor de inwoners van Boskoop. U kunt deelnemen met een recent gemaakte schilderij, tekening, foto, quilt, kalligrafie, keramiek, beeldhouwwerk, etc.
Het onderwerp van de kunstwerken is vrij.

Er is ruimte voor maximaal 40 schilderijen en ongeveer 20 andere kunstwerken. Kunt u slechts met één werk meedoen. en u dient er voor te zorgen, dat uw ingelijste werk is voorzien van deugdelijke ophangmogelijkheden.

Naast het werkstuk moet ook een uitgeprint A4-tje worden ingeleverd over de achtergrond van het werkstuk. Dit is nodig om de jury beter over een werkstuk te laten oordelen.

De expositie wordt gehouden van vrijdag 10 november tot zaterdag 10 december 2017. Alle werken moeten op vrijdagmiddag om 14.00 uur ingeleverd worden met titel en een beschrijving van het onderwerp. De officiële opening is vrijdagavond om 19.30 uur.

De werken zullen worden beoordeeld door een vakkundige jury en door het bezoekende publiek.

Door mee te doen aan de expositie verplicht u zich om, indien u tot de winnaars behoort, uw medewerking te verlenen aan de winnaarsexpositie die gehouden wordt in september 2018.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Reacties zijn gesloten.