Acryl/aquarel, woensdagmiddag

De meeste acryl/aquarel cursussen bestaan uit 12 lessen maar op de woensdag heeft Ingrid Hertog in de middag een cursus van 6 lessen om de week zodat de andere week ook iets anders gedaan kan worden.

Deze cursus is toegankelijk voor beginners en gevorderde cursisten die met acryl en/of met aquarel schilderen. Er wordt aan beide technieken aandacht besteed en u kiest zelf waar u het liefst mee werkt.
Annemarie van Hoof najaar 2015 (6)De cursus is vooral gericht op het ontdekken en ontwikkelen van uw eigen creativiteit. Niet alleen het eindresultaat geldt maar vooral het proces er naar toe. Het is een proces van idee ontwikkeling en het verkennen van de mogelijkheden van het gebruikte materiaal.
Vanaf een stilleven, thema of foto wordt u individueel begeleid maar vanuit een gezamenlijk uitgangspunt. Deze gegevens zijn een aanleiding om tot een eigen beeldende vertaling en interpretatie te komen en je eigen beeldtaal te ontwikkelen.

Op deze manier is het een individuele zoektocht, een ontdekkingsreis waarin toch vooral het spelen met verf en eventueel andere materialen, het verkrijgen van een zekere losheid centraal staan. Om zo te komen tot verbazen van uw eigen kunnen binnen het creatief proces.

De cursussen bestaan uit 6 lessen van 2,5 uur.

 

 
 

U kunt zich helaas niet meer aanmelden.

Wie wat waar wanneer

Docent(en)
Ingrid Hertog
Locatie
MFC De Plataan
Kosten
€ 80 inclusief koffie/thee tijdens de pauze
Aantal deelnemers
minimaal 8 en maximaal 12
Dag en tijd
woensdagmiddag van 13:00 - 15:30 uur
Data
15 sep, 29 sep, 13 okt, 27 okt, 10 nov, 24 nov

Meer over

Reacties zijn gesloten.