Acryl/aquarel, maandagochtend

De cursus is vooral gericht op het ontdekken en ontwikkelen van uw eigen creativiteit. Niet alleen het eindresultaat geldt maar vooral het proces er naar toe.

Deze cursus is toegankelijk voor beginners en gevorderde cursisten die met acryl en/of met aquarel schilderen. Er wordt aan beide technieken aandacht besteed en u kiest zelf waar u het liefst mee werkt. Het is een proces van idee ontwikkeling en het verkennen van de mogelijkheden van het gebruikte materiaal.
Vanaf een stilleven, thema of foto wordt u individueel begeleid maar vanuit een gezamenlijk uitgangspunt. Deze gegevens zijn een aanleiding om tot een eigen beeldende vertaling en interpretatie te komen en je eigen beeldtaal te ontwikkelen.

Op deze manier is het een individuele zoektocht, een ontdekkingsreis waarin toch vooral het spelen met verf en eventueel andere materialen, het verkrijgen van een zekere losheid centraal staan. Om zo te komen tot verbazen van uw eigen kunnen binnen het creatief proces.

Speciaal voor nieuwe cursisten: Neem voor de eerste les vast al je acryl- en tekenmaterialen mee; u hoort dan wat u verder nog voor de cursus nodig heeft.

De cursussen bestaan uit 12 lessen van 2,5 uur.

 

U kunt zich helaas niet meer aanmelden.

Wie wat waar wanneer

Docent(en)
Wemmeke Strating
Locatie
MFC De Plataan
Kosten
€ 168 inclusief koffie/thee tijdens de pauze
Aantal deelnemers
minimaal 6 en maximaal 12
Dag en tijd
maandagochtend van 9:30 - 12:00 uur
Data
16 sep, 23 sep, 30 sep, 7 okt, 14 okt, 21 okt, 4 nov, 11 nov, 18 nov, 25 nov, 2 dec, 9 dec

Meer over

Reacties zijn gesloten.