Workshops en andere korte cursussen in maart en april met Boskoop Creatief

In het voorjaarsprogramma van Boskoop Creatief zijn er een aantal workshops in maart en april waar nog ruimte is om in te schrijven.
Op 4 maart is er een nieuwe workshop sculpturen. Hier wordt een beeldje gemaakt uit metaaldraad en textiel voor zowel binnenshuis als in de tuin. Ook is er ruimte voor inschrijvingen op een tweedaagse workshop glas-op-glas mozaïek op 6 en 13 maart.
Inschrijvingen zijn ook welkom op twee vaste en bekende workshops van Boskoop Creatief: speksteen bewerken, een makkelijke, ontspannende en rustgevende bezigheid waar bijna vanzelf een mooie vorm ontstaat (7 april), en het maken van een groendecoratie voor Pasen die lang mooi blijft in de dagen erna (11 april).
In het Boskoop Creatief’s educatief programma zijn de lezingen “Luisteren naar Muziek” bijna ten einde. Maar er is nog een extra (en gratis) lezing op 4 april. Het is niet nodig om in te schrijven, en nieuwsgierige muziekliefhebbers die de cursus hebben gemist, zijn ook welkom om te komen naar “De Maarten Monologen”.
Voor meer informatie en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.