Boskoop Creatief organiseert tentoonstelling in de Boskoopse Bibliotheek

Ieder jaar in de nazomer houdt Boskoop Creatief een Winnaars-tentoonstelling in de expositieruimte van de Boskoopse Bibliotheek.

Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door winnaars van de jury- en publieksprijzen van de laatste tentoonstelling “Creatief Boskoop” die eind elk jaar opgezet wordt door Boskoop Creatief. Als deel van hun prijs mogen de winnaars hun eigen tentoonstelling inrichten in de daaropvolgende september, een mooie gelegenheid om meer van hun werk te laten zien. De exposanten dit jaar zijn Astrid Sijtzema, Elly Stolk-Sytzema, Gerrie Hooftman en Yana Straver, allemaal vakkundige amateur kunstenaars vanuit Boskoop.

De expositie kan nu bezocht worden en draait tot en met 22 september 2017.

Voor meer informatie over de expositie, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.