Nieuw Najaarsprogramma van Boskoop Creatief

Boskoop Creatief begint op 18 september a.s. met het nieuwe najaars-programma.
Van de vaste en inmiddels bekende programmaonderdelen, zijn de teken- en schildercursussen nu nagenoeg vol. Er zijn een aantal nieuwe cursussen, Genealogie, Letter Art, en voor de tuinliefhebbers Bonsai, (tuin)-sculpturen, en Funny Garden Stones of Flowers maken (“Rock Art”). In het educatieve programma van Boskoop Creatief is een cursus Spaans voor Beginners, en een bezoek aan de tentoonstelling “Nineveh” in het Oudheidsmuseum in Leiden. De nieuwe en populaire cursus van vorig jaar Luisteren naar Klassieke Muziek gaat ook weer door.
Andere programmaonderdelen waar nog ruimte is voor inschrijvingen, zijn edelsmeden, chinees tekenen, experimenteel schilderen, groendecoratie en “glas-op-glas” mozaïek.
Kijk voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843. De programmafolder kan ook worden opgehaald in de Boskoopse bibliotheek en in “De Plataan”.

Reacties zijn gesloten.