Nieuwe cursussen in najaarsprogramma van Boskoop Creatief

Het nieuwe najaarsprogramma van Boskoop Creatief gaat van start op 17 september en staat weer boordevol cursussen en workshops. Er kan nu alvast ingeschreven worden voor een leuke activiteit om het komende najaar door te brengen.
Er zijn veel nieuwe cursussen gepland voor kunst- en cultuurliefhebbers. Boskoop Creatief biedt een nieuwe serie ambachtelike technieken aan met daarin cursussen macramé, ambachtelijk vlechten van stoelen en Vega vachtvilten. Er zijn ook nieuwe workshops waarop een geisha-pop en een Afrikaanse lady gemaakt kan worden. Verder is er een nieuwe workshop over het ontstaan en ontwikkeling van het Chinese tekenschrift.
Al de bekende en vaste programmadelen gaan ook van start en inschrijven is al begonnen.
Boskoop Creatief is op zoek naar nieuwe docenten voor de cursussen keramiek en beeldhouwen. Er is al een geschikte locatie voor het lesgeven. Voor informatie bel 06-22479843.
Voor meer informatie over het najaarsprogramma en voor inschrijvingen, zie www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.