Leer Spaans met Boskoop Creatief

In het educatieve programma van Boskoop Creatief is er een nieuwe cursus Spaans waar er nog plek is om in te schrijven. Er zijn nu twee groepen voor zowel beginners als gevorderden en er is ruimte om er tussen te komen.
Spaans is naast Engels en Chinees een van de meest gesproken talen wereldwijd. Deze cursus is ook zeer geschikt voor diegenen die regelmatig vakantie vieren in Spanje en de plaatselijke bevolking willen verstaan. Terug naar school en droog een nieuwe taal leren wordt hier niet gedaan, maar er wordt geleerd in 12 lessen basaal in volledige zinnen Spaans te spreken. Hiervoor wordt een nieuwe methode geleerd. De docent spreekt vanaf de eerste les voornamelijk Spaans en geeft een aantal Spaanse zinnen waarmee makkelijk voortgang gemaakt kan worden.
De lessen zijn wekelijks en lopen tot en met 19 december a.s.
Voor meer informatie zie www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.