Nieuw Voorjaarsprogramma voor Boskoop Creatief

Boskoop Creatief is begonnen met het nieuwe voorjaarsprogramma en er staan weer veel activiteiten gepland. We kijken uit naar de lente en nu kan er worden gedacht over een leuke cursus of workshop. Er is nog steeds plaats op een aantal cursussen en in de eenmalige workshops van Boskoop Creatief kan in korte tijd iets moois gemaakt worden.
De vaste en inmiddels bekende programmaonderdelen zijn nagenoeg vol, maar er is nog plaats om in te schrijven in de cursussen beeldhouwen/boetseren en Chinees schilderen/kalligraferen.
Boskoop Creatief heeft het pakket uitgebreid met een aantal nieuwe workshops waar er nog ruimte is om in te schrijven. Een greep hieruit is een Geisha pop maken, macramé, acrylverf gieten, vega vachtvilten, en glas-op-glas mozaïek.
Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.