Tentoonstelling 75 jaar vrijheid

Zaterdag 7 maart is de tentoonstelling ‘Verbeeld je/ de vrijheid’ van start gegaan in de bibliotheek Rijn en Venen aan de Babslootweg 7 te Boskoop. Vrijheid heeft voor iedereen een andere betekenis en dat hebben 23 kunstenaars tot uiting gebracht, door een kunstwerk te maken dat voor hen vrijheid betekent. Zo is er een diversiteit aan kunstwerken ontstaan van schilderijen tot 3d werk.
De tentoonstelling heeft een extra tintje gekregen doordat er gestemd kan worden op uw favoriete kunstwerk. Iedere bezoeker kan aan de hand van een genummerde overzichtslijst, alle werken goed beoordelen en een top 3 samenstellen van werken die de meeste indruk maken. De stembus met bijhorende stembiljetten staat op een centraal punt aan de rechterzijde in de bibliotheek. Deze is te herkennen aan het 75 jaar vrijheid logo. De uitslag van de publieksstemming wordt bekend gemaakt op vrijdagmiddag 15 mei om 17:00 op de locatie aan de Babsloot.
 

Sneak preview van de tentoonstelling Verbeeld je/De vrijheid. 

Reacties zijn gesloten.