Winnaars Creatief Boskoop-wedstrijd exposeren in lege winkeletalages

Evenals eerdere jaren richt Boskoop Creatief een Winnaarstentoonstelling in naar aanleiding van de wedstrijd-tentoonstelling “Creatief Boskoop” van het vorige jaar. De wedstrijd, georganiseerd door Boskoop Creatief, geeft winnaars de mogelijkheid om in het jaar na de wedstrijd twee van hun werkstukken te exposeren.

De winnaars van de juryprijzen van Creatief Boskoop in 2019 waren Femke van Roosmalen, Annemiek Berkouwer en Sandra Bunnik.

Annemiek Berkouwer (nogmaals) Jessica Groenewegen en Miranda Bulk wonnen de publieksprijs met 2-dimensionaal werk. De prijs in de categorie 3D ging naar Maidy Koster. Een eervolle vermelding was er voor Heleen Blok.

Doordat de expositie is ingericht in de etalages van de Blokker- en Shoeby-winkels in de Burgemeester Colijnstraat in Boskoop worden deze lege ruimtes tijdelijk op een bijzondere manier verfraaid.

Van maandag 16 november tot zaterdag 9 januari 2021 kunt u het werk van deze zeven dames bewonderen.

 

Reacties zijn gesloten.