Nieuwe website geopend voor Boskoop Creatief voor inschrijving op cursussen en Kunstmarkt

Boskoop Creatief gaat als cursus- en evenementencentrum met haar tijd mee! Dat is te zien aan de vernieuwde website. Op de jaarvergadering van Boskoop Creatief voor zowel bestuur als docenten op 2 april j.l. is de website officieel geopend. Vrijwilliger en bestuurslid Frank Snijdewint heeft hier vele uren werk in verzet en heeft de site aan docenten en vrijwilligers gedemonstreerd.
Het is nu eenvoudig zoeken en selecteren op basis van cursussen, lezingen, workshops of gewoon die ene dag in de week waarop er nog tijd en zin is in een cursus of activiteit.
Tot tweede Pinksterdag, 16 mei a.s., de dag van de Boskoopse Kunstmarkt, kunnen huidige cursisten zich met voorrang inschrijven voor cursussen, workshops en lezingen in het najaarsprogramma dat a.s. september van start gaat.
De kunstmarkt wordt gehouden in de Sortimentstuin Harry v.d. Laar en in Plantentuin Esveld, allebei aan het Rijneveld in Boskoop. Om mee te doen met één of meerdere kramen, of een optreden verzorgen op het podium van de kunstmarkt, kan worden aangemeld vòòr 15 april bij www.kunstmarktboskoop@gmail.com.
Voor overige informatie zie de vernieuwde website www.boskoopcreatief.nl.

Reacties zijn gesloten.