Boskoop Creatief Tweede Pinksterdag op de Boskoopse Kunstmarkt

kunstmart 2015De Boskoopse Kunstmarkt is inmiddels een begrip op de kunstkalender van Boskoop, dit jaar op Tweede Pinksterdag op twee mooie locaties aan het Rijneveld: de Sortimentstuin Harry v.d. Laar, Proeftuin van Holland, Rijneveld 153a, en Plantentuin Esveld, Rijneveld 72. Het evenement wordt dit jaar georganiseerd in combinatie met de bekende Plantendag, met heel wat moois te zien.
Boskoop Creatief is aanwezig op maandag 16 mei met een aantal kramen. Er zijn ook docenten en bestuursleden aanwezig en verstrekken graag informatie over de cursussen van het komende najaar met demonstraties van wat er allemaal in het nieuwe programma te volgen is. Het najaarsprogramma van Boskoop Creatief is klaar en staat weer boordevol cursussen en workshops voor kunstliefhebbers. De inschrijving is al begonnen. Natuurlijk zijn er de “oude en vertrouwde” programmaonderdelen, maar ook een aantal nieuwe zoals Genealogie, Klassieke Muziek Luisteren, een serie culturele lezingen over Kunst uit de Oudheid, Breien en Haken, en nog veel meer. Op iedere zaterdag in augustus organiseert Boskoop Creatief ook vrijschilderen in de buitenlucht op verschillende mooie locaties in Boskoop, onder begeleiding van de bekende schilderdocenten van Boskoop Creatief.
De Boskoopse kunstmarkt is een gelegenheid om niet alleen te genieten van al het moois aan het Rijneveld in Boskoop, maar ook om een cursusprogramma mee te nemen en alvast in te schrijven voor een leuke cursus, workshop of andere activiteit in het najaar. Voor meer informatie, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

 

Reacties zijn gesloten.